Reizen op uw maat

Natuurlijk Costa Rica

Costa Rica is een land vol natuurschatten. Het heeft alle typen natuur binnen zijn grenzen, variërend van tropische regenwouden, nevelwouden, droog tropisch bos en savannen tot vulkanisch gebied en mangrove wouden. Daarnaast kent Costa Rica een zeer rijke dieren wereld, met apen, gifkikkers, kaaimannen, leguanen en vele vogelsoorten. U kunt er bovendien ook genieten van tropische palmstranden!

Duur: 13 dagen
Prijs op aanvraag
Programma volledig aan te passen naar smaak van de klant

Inbegrepen

  • 3 overnachtingen in hotel Marriott Costa Rica
  • 3 overnachtingen in hotel Punta Islita
  • 1 overnachting in hotel Green Lake
  • 2 overnachtingen in hotel hotel Grano de Oro
  • 4 overnachtingen in hotel InterContinental Real Metrocentro Managua

Niet inbegrepen

  • Internationale vluchten
  • Alle maaltijden niet vermeld in het programma

Programma

DAG 1 San José

Aankomst in San José. Onthaal door de lokale agent. Transfer naar het Marriott Costa Rica Hotel, amper 5 km van de luchthaven. De provincie Alajuela ligt ten noorden van de hoofdstad, en reikt van de Centrale Vallei tot de noordelijke vlaktes. De gelijknamige hoofdplaats van de provincie ligt dichtbij de luchthaven van San José. Het stadscentrum is een stuk rustiger dan de hoofdstad, en dus meer geliefd bij toeristen. Overnachting in hotel Marriott Costa Rica.

DAG 2 Alajuela : Poas-vulkaan Nationaal Park

Ontbijt in het hotel. Afspraak met een gids en transfer naar het nationaal park rond de Poas-vulkaan. Wandeling (over geasfalteerde paden) naar de krater, vanwaar u bij goed weer zicht heeft op het kratermeer met zijn grillige zwavelpluimen. Eventueel kan u nog een wandeling maken naar een uitgedoofde krater. Lunch in een lokaal restaurant. Na de lunch, terugkeer naar het hotel. Vrije namiddag. Overnachting in hotel Marriott Costa Rica.

DAG 3 Alajuela – San José – Punta Islita

Ontbijt in het hotel. Check-out en transfer naar de nationale luchthaven (Pavas). Check-in voor de vlucht naar Punta Islita. Aankomst in Punta Islita. Onthaal en transfer (shuttle van het hotel) naar Hotel Punta Islita. Vrije namiddag. Overnachting in hotel Punta Islita.

DAG 4-5 Punta Islita

Ontbijt in het hotel. Vrij verblijf. Overnachting in hotel Punta Islita.

DAG 6 Punta Islita – San José

Ontbijt in het hotel. Check-out en transfer (shuttle van het hotel) naar de luchthaven voor de vlucht naar San José (Pavas). Aankomst in San José. San José, de hoofstad van Costa Rica ligt op een hoogte van 1170 meter, in de vruchtbare Centrale Vallei (de Meseta Central). De stad wordt omringd door een hele resem suburbs en een keten van hoge bergen en vulkanen. 70% van alle “Ticos” werken in de stad en zijn onmiddellijke omgeving, en alle wegen leiden letterlijk naar San José. Onthaal en transfer naar het Gran Hotel voor de lunch. Lunch op het terras van het hotel, met uitzicht op het Teatro Nacional, het mooiste koloniale gebouw van de hoofdstad. Doorreis naar het hotel Grano de Oro. Vrije namiddag. Diner in het hotel. Overnachting in hotel Grano de Oro.

DAG 7 Alajuela – San José – Managua

Ontbijt in het hotel. Terugrit naar de luchthaven (amper 10 minuten rijden). Check-in voor de vlucht met bestemming Managua. Aankomst in Managua. Overnachting in hotel InterContinental Real Metrocentro Managua.

DAG 8-11 Managua

Ontbijt in het hotel. Vrij verblijf in Nicaragua. Overnachting in hotel InterContinental Real Metrocentro Managua.

DAG 12 Managua – San José

Check-in voor de vlucht met bestemming San José. Aankomst in San José. Onthaal en transfer naar het hotel. Overnachting in hotel Marriott Costa Rica.

DAG 13 San José – Panama City – Amsterdam

Ontbijt in het hotel. Vrije voormiddag. Terugrit naar de luchthaven (amper 10 minuten rijden).Check-in voor de vlucht naar huis.

Onze specialisten beantwoorden graag al uw vragen. Stuur hen gerust een mailtje


Bekijk ons volledige team

Interesse in deze trip?

Neem gerust contact op. Samen werken we een passend voorstel voor u uit.

Contacteer ons

Nieuwsbrief

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van promoties, nieuwe reizen en onweerstaanbare bestemmingen?

Schrijf u in op onze nieuwsbrief!