Reizen op uw maat

Kennismaken met Japan

In deze reis beperken we ons tot 4 bestemmingen: Tokio, Kyoto, Osaka en Hakone. Perfect voor een eerste kennismaking met dit diverse, interessante land. In elke stad raden we u verschillende suggesties aan om uw bezoek te vergemakkelijken, maar de keuze is volledig aan u. U spendeert telkens een vrije dag in de stad, optioneel zijn uiteraard wel verschillende excursies en uitstappen te voorzien. 

9 dagen / 7 nachten
individuele reis
Prijzen op aanvraag

Inbegrepen

  • Lijnvluchten heen/terug Brussel-Japan (incl. taxen)
  • Transport: Japan Railpass (7 dagen) en transportpas voor Tokio, Hakone (Hakone Free Pass) en Kyoto
  • Overnachting 7 nachten in vermelde hotels (kamer + ontbijt) + avondmaal in hotel Hakone (ryokan)

Niet inbegrepen

  • Persoonlijke uitgaven
  • Overige maaltijden (andere dan vermeld) en dranken
  • Optionele excursies en fooien
  • Reis- en/of annulatieverzekering
  • Bezoeken en ingangsgelden

Programma

Dag 1: Heenvlucht Brussel - Tokio

Vertrek naar Tokio

Dag 2: Tokio

Aankomst in Tokio (Narita Airport), vervolgens per trein naar hotel Villa Fontaine Shiodome***. U brengt een vrije avond door in het hotel of trekt reeds op verkenning in de stad. 

Dag 3: Tokio

Vrije dag in Tokio. Suggesties: Tsukiji vismarkt, Hama Rykyu tuin, boot naar Asakusa, Sensoji tempel, Ueno-wijk met Nationaal Museum van Tokio, Tokio Metropolitan Government Building en Ginza-wijk. Overnachting in Villa Fontaine.

Dag 4: Tokio

Vrije dag in Tokio. Suggesties: Meiji Jingu Heiligdom, Yoyogi Park, Harajuku, centrum van de subcultuur van de 'Otaku' (elektronica, anime, manga, games, ...), de 'Champs Elysees van Tokiyo' en Shibuya. Overnachting in Villa Fontaine. 
Alternatief is het Nikko-heiligdom (UNESCO) met bijhorend natuurpark.

Dag 5: Tokio - Hakone

Vertrek (per trein) naar Odawara, voor een verkenning van het gebied rond Mount Fuji. U kan met de Hakone Pass vrij gebruik maken van alle transportmiddelen (trein, bus, tandradbaan, kabelbaan, boot op Lake Ashi). 's Avonds geniet u het diner in hotel Green Plaza Gora ***. Overnachting in het hotel, dat beschikt over de zogenaamde 'onsen', lokale warmwaterbronnen.

Dag 6: Hakone - Kyoto

U verkent de Mount Fuji-streek verder, alvorens de trein naar Kyoto te nemen. Transfer naar hotel New Miyako*** (naast station). Vrije tijd in het stadscentrum: het district rond Pontocho met zijn rijke eetcultuur en Gion met de geishawijk (met zijn traditionele houten machiyahuizen) zijn twee aanraders in het stadscentrum. Overnachting in Hotel New Miyako.

Dag 7: Kyoto

Vrije dag in Kyoto. Mogelijke suggesties zijn het Heianheiligdom, de Kiyomizutempel, het Gouden Paviljoen en de Ryoanji-tempel met rotstuin. Overnachting in Hotel New Miyako.

Dag 8: Kyoto en Nara

Vrije dag in Kyoto. Een mogelijke suggestie is het Nijokasteel uit begin 17e eeuw. In de namiddag kunt u per trein richting Nara, waar de Todajitempel uit 752 en het Kasuga Shintoheiligdom beslist de moeite waard zijn. Overnachting in Hotel New Miyako. 

Dag 9: Terugreis naar Brussel

Transfer naar luchthaven Osaka
Binnenlandse vlucht naar Tokyo Narita, aansluitend vlucht naar Brussel

Onze specialisten beantwoorden graag al uw vragen. Stuur hen gerust een mailtje


Bekijk ons volledige team
Bekijk ons volledige team

Interesse in deze trip?

Neem gerust contact op. Samen werken we een passend voorstel voor u uit.

Contacteer ons

Nieuwsbrief

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van promoties, nieuwe reizen en onweerstaanbare bestemmingen?

Schrijf u in op onze nieuwsbrief!