Reizen op uw maat

Begeleide groepsreis Nieuw-Zeeland (paasvakantie 2017)

Graag stellen we u een 16-daagse Nederlandstalige groepsreis voor richting Nieuw-Zeeland. U reist in een beperkt internationaal gezelschap van maximaal 14 medereizigers, tussen 1 en 16 april (paasvakantie) 2017. 

De reis combineert de hoogtepunten van zowel het Noorder-en Zuidereiland: vanuit Auckland gaat het ondermeer naar Rotorua en Wellington; op het Zuidereiland staan Nelson, Abel Tasman National Park, Franz Josef, Queenstown, Milford Sound en Christchurch op het programma. Overnachten doet u 'en route' in kleinschalige, charmante accommodaties.

5.730 EUR per persoon (bij een min. aantal reizigers 10 tot 14 personen)

Inbegrepen

 • Maaltijden zoals vermeld (O=ontbijt, L=lunch, D=diner)
 • Transfers zoals vermeld in het programma
 • Accommodatie in de opgegeven hotels, dagelijks ontbijt in een Double Room
 • Begeleiding door een Nederlandstalige gids / chauffeur
 • Privévervoer 16 dagen
 • Vermelde excursies en toegangsgelden
 • Internationale vluchten Brussel - Auckland - Brussel in economy klasse, incl. luchthaventaksen
 • Reisdocumentatie

Gewaarborgd vertrek

 

Niet inbegrepen

 • Optionele activiteiten: helikoptervlucht Franz Josefgletsjer
 • Fooien en persoonlijke uitgaven
 • Overige maaltijden, transfers en diensten dan vermeld
 • Visum
 • Annulatie-en bijstandsverzekering 

Programma

Dag 1/2: Heenreis Brussel - Auckland

Dag 3: Auckland (D)
Bij aankomst in Auckland wordt u opgewacht door een Nederlandstalige gids-chauffeur. Het gaat richting hotel waar u incheckt en een ontbijt geniet. 's Namiddags maakt u een sightseeingtour door Auckland met o.a. het Auckland Museum voorzien onderweg. Dineren doet u in stijl: vanuit het restaurant in de Sky Tower is het uitzicht over de stad simpelweg fantastisch. Qua kennismaking met Nieuw-Zeeland kan dat wel tellen. 
Overnachting in hotel Amora Auckland 

Dag 4: Auckland - Rotorua (O - D)
Na het ontbijt trekt u zuidwaarts naar Rotorua, via Waikato. Hier verkent u de bijzondere omgeving: Lake Rotorua, Government Gardens en het lokale museum. 's Avonds is er een traditioneel feest met een Hangi-avondmaal en een concert in een lokaal Maoridorp, een goede introductie tot de Maori-cultuur. 
Overnachting in hotel Regent of Rotorua

Dag 5: Rotorua - Ohakune (O-D)
Na het ontbijt brengt u een bezoek aan Maoridorp en het geothermisch reservaat Te Whakarewarewa met zijn geisers en modderpoelen. Lake Taupo is de plek waar u de prachtige Huka-watervallen kan bewonderen. 's Namiddags gaat de rit verder naar Ohakune, bij het Tongarire National Park. 
Overnachting in hotel Powderhorn Chateau

Dag 6: Ohakune - Wellington (O-D)
Vandaag trekt u, na het ontbijt, naar de Nieuw-Zeelandse hoofdstad in het zuiden van het Noordereiland. Een sightseeing tour voert u ondermeer naar de nationale regeringsgebouwen en het Nationaal Museum. Het avondmaal staat klaar voor jullie in een lokale pub. 
Overnachting in Quality Hotel Wellington

Dag 7: Wellington - Nelson (O-L)
Vanuit Wellington neemt u de ferry naar Picton op het Zuidereiland; aan boord geniet u van een ontbijt in de premium lounge. Vanaf Picton gaat het naar Marlborough, dé wijnstreek bij uitstek. De lunch en een wijnproeverij staan op het programma in een wijngaard. U rijdt verder tot Nelson, eindhalte van de dag. 
Overnachting in hotel Monaco Resort

Dag 8: Nelson - Abel Tasman NP - Nelson (O-L)
Vanuit Nelson kan u het Abel Tasman NP verkennen. Dit park tekent present voor 'golden beaches' en zwart granieten rotspartijen op mensenmaat. U verkent het park te voet en per boot, uiteraard kunnen ook een picknicklunch en de nodige tijd om te zonnebaden niet ontbreken. Vandaag is geen gids aanwezig, u verkent het park op eigen houtje. 

Dag 9: Nelson - Franz Josef (O-D)
Na het ontbijt trekt u langs de westkust van het land naar Franz Josef. Hier liggen ijs, subtropische vegetatie en oceaan op een kluitje. In de late namdidag kunt u (optioneel) een helikoptervlucht maken over de gletsjers. De dag wordt afgesloten met een avondmaal in een lokaal restaurant. 
Overnachting in hotel Punga Grove Motor Inn 

Dag 10: Franz Josef - Queenstown (O-D)
Na het ontbijt trekt u nog verder zuidwaarts langs de westkust. Eindhalte vandaag is Queenstown, maar de tocht onderweg biedt zelf al voldoende mogelijkheden om indrukwekkende stops te maken: Haast Pass, Lake Wanaka, Lake Hawea, de Kawaraukloof, ... 
Overnachting in hotel Mercure Queenstown Resort 

Dag 11: Queenstown (O-L)
Na het ontbijt nemen we u mee op een sightseeingtrip door Queenstown, de adrenalinehoofdstad van het land. Verder vandaag: het vroegere goudmijndorpje Arrowtown, lunchstop in een lokale wijngaard van de Pinot Noir, ... 
Overnachting in hotel Mercure Queenstown Resort 

Dag 12: Queenstown - Milford Sound - Te Anau (O-D)
Na het ontbijt trekt u naar het Fjordland National Park, UNESCO-erfgoed. De Milford Sound verkent u per cruise van anderhalf uur door het prachtige fjord; u spot er zeehonden en vaart langs majestueuze watervallen. 
Overnachting in hotel Te Anau Lodge

Dag 13: Te Anau - Twizel (O-D)
Na het ontbijt trekt u noordelijker door de MacKenzie Country-regio en het Mount Cook National Park. 
Overnachting in hotel Mackenzie Country Inn 

Dag 14: Twizel - Christchurch (O-D)
Na het ontbijt stapt u voor de laatste keer in de auto, dit keer richting Christchurch. Onderweg stopt u bij de Church of the Good Shepherd, een fotogenieke plek. U krijgt een sightseeingtour door de stad, zijn parken en tuinen. In een lokaal restaurant wacht u een afscheidsdiner. 
Overnachting in hotel Heartland Cotswold

Dag 15-16: Terugreis naar Brussel (O)

Interesse in deze trip?

Neem gerust contact op. Samen werken we een passend voorstel voor u uit.

Contacteer ons

Nieuwsbrief

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van promoties, nieuwe reizen en onweerstaanbare bestemmingen?

Schrijf u in op onze nieuwsbrief!