Reisverslag

Heerlijk in de Provence

Bezocht door: Nancy


Begin april was ik in het zuiden van Frankrijk op studiereis om er, in het gezelschap van enkele collega reisagenten, kennis te maken met de top van de lokale hotellerie.

Zuid-Frankrijk is een geliefde vakantiebestemming onder Belgen. Wij, levensgenieters, rijden er tussen de uitgestrekte lavendel- en zonnebloemvelden, zonnen op het strand aan de Côte d'Azur, eten lekkere vis met een een glaasje rosé aan de jachthaven van Nice, ... 
We slenteren rond in de dorpjes Les Baux de Provence ,Gordes, Saint-Paul-de-Vence, Salon-de-Provence, Saint-Jean-Cap-Ferrat, Eze, ...

Tijdens deze reis stond er een bezoek aan twaalf vijfsterrenhotels op het programma. Bij een aantal van hen mochten we bovendien ook aanschuiven aan tafel voor een echte culinaire verwennerij. Heel veel hotelkeukens in die regio zijn bekroond met één of twee Michelinsterren.
Deze hotels ter plaatse bezoeken, is belangrijk. Zo kunnen we u straks vlot helpen om het juiste product op uw maat aan te reiken.
Een extra aanrader als u in deze buurt bent, is zeker een bezoek aan Parfumerie Fragonard in Eze. In het museum zal u de geheimen van het parfum, evenals de geschiedenis van de parfumerie kunnen ontdekken.

Toegegeven, 12 hotels op drie dagen intens 'inspecteren' vergt de nodige inspanning, maar is heel verrijkend en voelt toch een beetje als vakantie. 
Voor een onvergetelijke zonvakantie in het zuiden van Frankrijk, help ik u graag verder.
Meer weten? Contacteer Nancy Beke op 056/243886 of via nancy.beke@worldoftravel.be voor een afspraak.

TERUG NAAR REISVERSLAGEN

Fotoboek

Nieuwsbrief

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van promoties, nieuwe reizen en onweerstaanbare bestemmingen?

Schrijf u in op onze nieuwsbrief!