Reisverslag

Citytrip met de kids in Londen

Bezocht door: Peter

Londen is echt MEGAcool !

Hoe stel je een citytrip samen die zowel voor mama en papa als voor de 3 kinderen onvergetelijke herinneringen oplevert? Wel: door te beginnen met goed te luisteren natuurlijk. Wat vinden die grote mensen en kleine mensjes leuk? Zo bleek de hele familie grote Harry Potterfans te zijn, van avontuur en lekker eten te houden, wilden de twee jongens van 11 en 14 veel toffe en coole dingen en ga zo nog maar even door. World of Travel stelde samen met hen een programma op dat hun door heel Londen voerde.

Met een centraal gelegen hotel waar je vlakbij door steegjes kan wandelen die zo uit de Harry Potterfilms komen, met een oud snoepwinkeltje waar je de “every flavour beans” vindt  (inclusief die met snotsmaak…bah) en de geheime locatie van het Ministry of Magic (sssssst). We boekten een bezoek aan de studio’s even buiten Londen waar je alle filmsets van Harry Potter kan bewonderen, je jouw eerste bezemvlucht kan proberen en het befaamde butterbeer proeven.

Maar Londen is natuurlijk veel meer dan Harry Potter. Flagshipstores van hippe kledingmerken, je laten meevoeren door de geur van chocolade bij M&M, je even overflitsen naar de andere kant van de wereld in Chinatown, kind zijn met je kinderen in de oudste en grootste speelgoedwinkel van Engeland, vliegen in een 360° vliegsimulator waar de jongens zelf in de rol van stuntpiloot kropen, wegduiken voor dinosaurussen in het Natural History Museum,…

Gelukkig kon er tussen al die activiteiten ook even gerust worden tijdens een boottocht op de Thames naar Greenwich of bij een maaltijd in een e-restaurant met interactieve tafels. Hoewel, rusten, daarvoor waren de spelletjes die de kids tegen elkaar konden spelen via hun tafel (!) te aantrekkelijk, te wow, te mega, cool, tof…
Wie er m.a.w. even met de kids tussenuit wil, vindt in Londen een ideale bestemming. Bij World of Travel helpen we je graag met het samenstellen van je programma, zonder toverkunsten. Al zullen we wel heel hard ons best doen om er een magische ervaring van te maken.