Beleving

Marrakech op drie wielen

Marrakech, de rode stad, laat zich graag verkennen door toeristen. Maar nog fijner wordt het als dat op een alternatieve manier gebeurt. Per sidecar bijvoorbeeld ...

U kan Marrakech en omgeving nu ook verkennen per sidecar (voor de kenners: Ural M72) in ware vintage stijl. De local neemt u in de sidecar (of als u met 2 passagiers bent zit ook één persoon achterop) mee 'off the beaten track' door de stad en zijn omgeving. Er zijn verschillende arrangementen, maar er wordt ook gewerkt o.b.v. de voorkeuren van de passagier: architectuur, lekker eten, fotografie, ... Tours kunnen in Engels en Frans. U wordt steeds opgepikt en terug afgezet aan het hotel waar u verblijft.

Een aantal suggesties:

  • The Secret Marrakech Ride: een tocht langs de medina, Franse wijk, vlooienmarkt, verborgen tuinen, art deco-gebouwen, ... (1,5 of 3u)
  • The Desert Ride: een tocht door het maanlandschap van de Agafay Desert met stops bij de bijzondere ondergrondse aquaducten, een koranschool, een traditioneel berberdorp en enkele oasaes, incl. Marokkaanse lunch in een woestijnkamp met zicht op de Atlas (6u)
  • High Flyer Combo: 1u ballonvaart boven de stad bij zonsopgang, gevolgd door een lokaal ontbijt en vervolgens een 3u durende sidecartocht 'off the beaten path' door de binnenstad en omgeving
  • tal van extra's mogelijk zoals een champagnelunch, een  GoPro mee aan boord, ... 

Reist u binnenkort naar Marrakech, dan is de sidecar zeker het overwegen waard!
Trouwens, ook in Shanghai, Guilin en Xian (China) is een dergelijke excursie mogelijk. Vraag ons ernaar!