Beleving

Buitengewoon kamperen: een luxetent aan het water (Slovenië)

Wie valt er niet voor de belofte van vrijheid, onafhankelijkheid en avontuur? En wat zou u denken om eens te kunnen vissen vanuit uw tent?

Het hippe Garden Village Bled is niet echt een hotel, maar eerder een 'accomodatie voor vrije vogels'. Zo zijn er 6 luxetenten, geschikt voor 4 personen, die het begrip 'glamping' (glamour camping) alle eer aan doen. Het domein, vlakbij het meer van Bled, biedt ook 9 'pier tents' aan. Deze eenvoudigere optrekjes liggen direct aan het water en hebben een houten terras. Jawel, vanop dit privéponton mag/kan u vissen. Happy days are here again! UIteraard zorgen wij voor het vismateriaal.

Reizigers die van zulke logies houden, zullen ook verzot zijn op een roeiboot die kan varen op het romantische 'Lake Bohinj' (30 km vanaf uw verblijf). Vergeet nooit: "Echt reizen is 'op weg zijn naar nergens', maar nergens is ook een bestemming." Geen nood: op een meer kan u niet verdwalen. En onderweg proeft u lokale producten.

Tot slot denken we ook aan de innerlijke mens en wordt u verwacht voor een buitengewoon avondmaal in Villa Podvin te Radovljica (30km vanaf uw verblif), gekend voor zijn gastronomische topkeuken van de kok Uross, één van de meest gereputeerde chefs van Slovenië. Het leven is aan de genieters ...

Prijzen 

- periode 1/4 - 30/4 en 1/10 - 31/10: €276
- periode 1/5 - 30/6 en 1/9 - 30/9: €323
- periode 1/7 - 31/8: €370

Deze reis is gebaseerd op een verblijf van 4 dagen.

Inbegrepen zijn de overnachting (3n, kamer + ontbijt) in 'pier tent' (Garden Village Bled), huur vismateriaal, instructie, huur roeiboot (meer van Bohinj), proeven van lokale producten en een gastronomische maaltijd in Vila Podvin. Eventuele verlenging van uw verblijf is mogelijk.
Een extra supplement voor verblijf in type 'Treehouse' en 'Glamping tent' wordt aangerekend afhankelijk van de geboekte periode.

Nieuwsbrief

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van promoties, nieuwe reizen en onweerstaanbare bestemmingen?

Schrijf u in op onze nieuwsbrief!